FASILITETER


Vi har et flott fasilitetstilbud til alle våre firbeinte små venner. Med fine rom og fellesareal over 2 etasjer vil katten din forhåpentligvis trives her hos oss. Vi kan også, som eneste kattehotell i Trøndelag, tilby katten din 3 luftegårder i landlige omgivelser. Sannsynligvis vil katten din få seg mange nye ferievenner her hos oss.

FLOTTE ROM

 

Våre katterom er bygget slik at kattene har god plass. Rommene er både romslige og koselige. Vi tror katten vil trives bedre ved å bytte ut bur med eget rom. 15 av rommene har eget 40×40 vindu. Med bare 37 rom totalt vil vi få god tid til å følge opp hver enkelt katt. Vi håper at vi kan bidra til at du kan reise på ferie med god samvittighet.

LUFTEGÅRDER


Katter trives ofte godt ute. Vårt hotell er det eneste kattehotellet i Trøndelag som kan tilby 3 luftegårder i vakre og landlige omgivelser. Her er katten totalt adskilt fra trafikk og støy som bidrar til et mer behagelig opphold

Forskjellige uteområder bidrar til å stimulere kattens utforskningsbehov og gir den også gode bevegelsesmuligheter når den er hos oss.

MAT OG DRIKKE

 

Kattene får kvalitetsfôr fra Royal Canin og vannet blir skiftet ut morgen og kveld og i tillegg ved behov. For katter som ikke drikker av skål har vi flere vannfontener tilgjengelig. Ønsker du å ta med eget fôr er dette mulig.

RENGJØRING


Vi er svært nøye på rengjøringen av hotellet slik at kattene alltid har rene kasser og rene oppholdsområder. Katte-kassene blir rengjort flere ganger daglig. God rengjøring er svært essensielt for å bevare gode hygieniske forhold.

 

SYKEROM

 

Vi har et adskilt sykerom som ligger separat fra hotellet og som ligger i en del av vårt private hjem. Skulle katten din bli syk har vi derfor mulighet til å ivareta katten på en best mulig måte hele døgnet. I tillegg får katten sin nødvendige ro, ved å oppholde seg separat fra de andre kattene. Sykerommet er utstyrt med varmekabler i gulvet.

SERVICE

BØRSTING


Vi kan også tilby børsting av katten din om den har behov for det, denne tjenesten er gratis.

OPPDATERING


Vi tilbyr en oppdatering med bilder av katten under oppholdet om dette er ønskelig. Tjenesten er gratis.

P-PILLER


Ved behov kan vi gi katten din p-piller, denne tjenesten er gratis.

MEDISINERING


Om katten din har behov for medisinering kan dette utføres av oss, denne tjenesten er gratis.

MARKKUR


Om vi oppdager at katten din har mark vil vi gi den markkur, dette koster kr. 100,-.

 

Reis på ferie med god samvittighet


KONTAKT OSS