Priser og Rom


Vi har 35 flotte katterom og tre forskjellige typer som du kan velge blant. I tillegg har vi to familierom samt 3 luftegårder. 15 av rommene har eget privat vindu og 3 innebygde etasjer. Fellesarealet i 1. etasje har varme i alle gulv. I 2. etasje har vi 14 koselige rom innredet med bjørketapet og alle rommene har innebygde hyller med kurver og god utsikt mot fellesområdet. Her oppe ligger også «spiontårnet» med utsikt ned til 1. etasje.


Vi har 34 flotte katterom og to forskjellige typer som du kan velge blant. I tillegg har vi et familierom samt 3 luftegårder. 12 av rommene har eget privat vindu og 3 innebygde etasjer. Fellesarealet i 1. etasje har varme i alle gulv. I 2. etasje har vi 14 koselige rom innredet med bjørketapet og alle rommene har innebygde hyller med kurver og god utsikt mot fellesområdet. Her oppe ligger også «spiontårnet» med utsikt ned til 1. etasje.

Koselige rom

2. etasje

250,- pr. dag
Disse rommene egner seg best til en katt.


KONTAKT OSS

Større rom med vindu

1. etasje

280,- pr. dag
Har du to katter som deler rom, betaler du kun 145,- ekstra for katt nr. 2


KONTAKT OSS

Familierom

Vi har også et nytt familierom hvor det er plass til 3 eller 4 katter. Dette rommet koster kr 345,- pr dag for katt nummer en og kr 145,- pr dag for katt nummer to og evt nr 3. Dette rommet er tilgjengelig for alle å reservere uansett antall katter.

Ønsker du å bestille det samme rommet til neste ferie har du muligheten til det. For katten vil det da være lettere å finne seg til rette i kjente omgivelser.

Frist for avbestilling av rom må skje senest en uke før oppholdet starter. Ved for sen avbestilling vil det bli belastet 50% av oppholdets totalpris.