Kattehotellet

Litt om oss


Vårt koselige kattehotell grenser til skogen, med utsikt over sjø og Midtsandtangen friluftsområde. En rolig og god atmosfære er noe vi kan garantere. Hotellet er åpent og lyst, og hotellet har kun 35 katterom og to familierom. Hotellet går over 2 etasjer,  dermed kan vi tilby kattene et stort fellesareal de kan boltre seg på. Vi har også flere spennende leke- og klatremuligheter. Utkikkstårnet i 2. etasje vil være perfekt for katter som liker å spionere litt! Herfra kan den følge med på kattene som er i 1.etasje. Vi har også flere vannfontener utplassert i hotellet da flere katter er vant med å drikke rennende vann. Vi har også 3 fine luftegårder. Vi har godkjent ventilasjon slik at luften i hotellet alltid er frisk.

Litt om oss


Vårt koselige kattehotell grenser til skog og hestebeiter, med utsikt over sjø og Midtsandtangen friluftsområde. En rolig og god atmosfære er noe vi kan garantere. Hotellet er åpent og lyst, og hotellet har kun 34 katterom og et familierom. Dermed kan vi tilby kattene et stort fellesareal de kan boltre seg på. Vi har også flere spennende leke- og klatremuligheter. Utkikkstårnet i 2. etasje vil være perfekt for katter som liker å spionere litt! Herfra kan den følge med på kattene som er i 1.etasje. Vi har også flere vannfontener utplassert i hotellet da flere katter er vant med å drikke rennende vann. Vi har også 3 fine luftegårder.

Vi har godkjent ventilasjon slik at luften i hotellet alltid er frisk.

Viktig informasjon


Alle katter som kommer på besøk hos oss må være vaksinerte og senest 14 dager før levering. Vaksineringen er mot kattepest og katteinfluensa, vaksinen taes 1 gang i året. Vaksinasjonskort må medbringes. Dersom du mot formodning skulle levere en uvaksinert katt, vil vi måtte vaksinere katten din hos dyrlege. I tillegg til veterinærkostnader vil dette koste kr 750,-. Hannkatter eldre enn 7 mnd. må være kastrerte. Ved akutt sykdom vil Stjørdal Smådyrsklinikk bli kontaktet eller vakthavende dyrlege utenfor vanlig åpningstid.

Åpningstider og levering


Åpent for henting og levering på følgende tidspunkt:

  • Hverdager: 10.00 – 12.00 og 17.00 – 19.00
  • Lørdag: 10.00 – 12.00
  • Søndag: 17.00 – 19.00

Vi kan tilby henting og levering av katten innenfor en radius på 25 kilometer. Værnes Lufthavn ligger innenfor denne distansen. For denne tjenesten koster det kr. 500,- per vei. Frist for avbestilling av rom må skje senest en uke før oppholdet starter. Ved for sen avbestilling vil det bli belastet 50% av oppholdets totalpris. Vi ønsker ikke uanmeldte besøk, dette for å minimere trafikk på hotellet for kattene som er gjester hos oss.

Beliggenhet


Malvik kattehotell ” Den Høye hale” ligger i Malvikveien 815 på Midtsand i Malvik kommune. Hotellet er en del av et landlig småbruk som ligger på en bakketopp med utsikt over Midtsandtangen friluftsområde. Det grenser til et skogholt, med fantastisk fjordutsikt. Veien vil være skiltet med et blått skilt.